Tuntud briti telekoka teine katse Eesti meediaturul

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuulus Briti telekokk Jamie Oliver.
Kuulus Briti telekokk Jamie Oliver. Foto: AP / Scanpix

Eestis hakkab taas ilmuma tuntud briti telekoka Jamie Oliveri ajakiri, mujal maailmas hobikokkade seas populaarse ajakirja Eesti versioon lõpetas mullu majanduslikel põhjustel ilmumise.

«Veebruari keskel näeb ilmavalgust uuenenud «Jamie» ajakirja esimene number, mis saab olema mahukam, tervislikum ja retseptiderohkem kui varem ilmunud ajakiri ning praegune turuliider Oma Maitse,» teatas Buduaar Meedia.

Ettevõtte kinnitusel eelmise kirjastaja Foodworki ebaedu neid ei hirmuta. «Igas äris saab tuua näiteid nii edust kui ebaedust ja hetkel ma ei näe põhjust, miks me ei peaks seda ajakirja edukalt müüma,» rääkis Buduaar Meedia OÜ juhatuse liige Marge Tava. Ta lisas, et ettevõte on teinud korraliku kodutöö ning leppinud oma briti koostööpartneritega kokku sobivad kirjastamise tingimused.

«Jamie Oliveri retseptid on lihtsad ja toidud eranditult kõik tervislikud ning eestlase maitsemeelele hästi vastuvõetavad.  Seda on tõestanud ka edu, mis on saatnud Eestis Jamie Oliveri kokasaateid ja seni ilmunud kokaraamatuid,» usub Marge Tava.

Jamie ajakirja Eesti peatoimetaja kohustusi hakkab täitma  Kätrin Karu ja ajakiri hakkab ilmuma kuus korda aastas.

Eelmine ajakirja väljaandja Foodwork lõpetas ajakirja kirjastamise möödunud suvel, kuna ei tulnud sellega majanduslikult toime.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles