McDonald'si klient leidis friikartulitest inimese hamba

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McDonald'si friikartulid.
McDonald'si friikartulid. Foto: Eugene Hoshiko/AP

Jaapani McDonald’si juhid vabandasid avalikul pressikonverentsil, kuna nende restoranides serveeritavast toidust leiti inimese hammas, vinüüli- ja plastikutükke.

Ettevõtte kinnitusel leiti tõepoolest ühe kliendi friikartulitest inimese hammas. Teine toidukoht avastas kananugetist ligi nelja sentimeetri pikkuse vinüülitüki, vahendab Business Insider.

Hiljutiste leidude kõrval hakkab silma ka kolmas sarnane juhtum, kui väike laps jäätises peitunud plastikutükiga oma suud vigastas.

«Tõepoolest sai laps plastikutüki hammustamisest väikese vigastuse. Meil on sellepärast väga kahju,» avaldas McDonald’s Jaapani asepresident Hidehito Hishinuma.

Ettevõte andis sagedaste leidude tõttu pressikonverentsi ning lubas alustada uurimist, et selgitada, kuidas need võimalikuks said.

«Meie eesmärk on, et sellised juhtumid edaspidi üldse ei esineks,» ütles juhi asetäitja Takehiko Aoki.

Aoki kinnitas sellegipoolest, et on veendunud, et kasvõi tema enda perel on McDonald’si restoranides täiesti ohutu süüa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles