Arst: meeste bronhides oli näha halli massi

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Auvere elektrijaama õnnetuspaigal alustati eile kahe ja poole meetrise tahmakihi välja kaevamist. Kuni see töö tehtud, ei pääse uurijad õnnetuspaigale.
Auvere elektrijaama õnnetuspaigal alustati eile kahe ja poole meetrise tahmakihi välja kaevamist. Kuni see töö tehtud, ei pääse uurijad õnnetuspaigale. Foto: Eesti Energia

Narva haigla valvearsti Juri Ševeli sõnul oli kõige enam tuhka sisse hinganud meeste bronhides näha halli massi ning haiglasse jõudes oli nende hingamine raskendatud.

Ida-Virumaal Auvere elektrijaama õnnetuses said eile kannatada mehed vanuses 27-50 eluaastat, kirjutab Põhjarannik.

 «Kolm inimest said raskelt kannatada ning on reanimatsioonis: tuhk sattus nende hingamisteedesse, põhjustades keemilisi põletusi. Viiel inimesel on kergemad vigastused. Kuid neil kõigil on põletused näo piirkonnas ja konjunktiviit,» rääkis valveterapeut Juri Ševel.

Arsti sõnul olid kõik teadvusel, kuid raskelt vigastada saanutel võis täheldada hingeldust, kuna bronhid olid ummistunud. Bronhoskoopia tulemusel võis bronhides näha halle massi. Kolm kõige raskemalt kannatada saanud meesterahvast viidi eile kunstlikku koomasse, et nende hingamisteid puhastada.

Narva elektrijaamade juht Tõnu Aas kinnitas Põhjarannikule, et isegi jahtunud tuhk on aluseline ning võib seetõttu tekitada söövituse hingamisteedes.

Pikemalt loe Põhjarannikust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles