Tallinna-Tartu rongid hakkavad aeglasemalt sõitma

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni diiselrong.
Elroni diiselrong. Foto: Ants Liigus/Pärnu Postimees

Elroni eelseisvate sõiduplaani muudatustega seoses selgub, et edaspidi pikeneb Tartu-Tallinna vahel rongi sõiduaeg kuni kaheksa minuti võrra.

Eesti reisirongiliiklust korraldav Elron muudab seoses lubatud sõidukiiruse alandamisega Pedja-Kaarepere lõigul 17. jaanuarist Tallinn-Tartu ja Tartu-Valga/Koidula liinidel rongide sõiduplaane.

«Alates 17. jaanuarist muutuvad rongide väljumis- ja saabumisajad Tallinn-Tartu ja Tartu-Valga/Koidula liinidel kuni kümne minuti võrra,» sõnas Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. «Muudatused on tingitud lubatud sõidukiiruse alandamisest Pedja-Kaarepere lõigul.»

Ronnie Kongo sõnul pikeneb Tallinn-Tartu reiside sõiduaeg sõidukiiruse alandamise tõttu kuni kaheksa minuti võrra. «Samas leidsime võimaluse lühendada Tartu-Koidula ja Tartu-Valga reiside sõiduaegasid,» sõnas Ronnie Kongo.

Muudetud sõiduplaanidega saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles