Mähkmehiid vihastas lapsevanemad välja

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pampersi mähkmeid ostes tasub tähelepanu pöörata ka tükihinnale.
Pampersi mähkmeid ostes tasub tähelepanu pöörata ka tükihinnale. Foto: Lauri Kulpsoo/Postimees

Saksamaal on paljud lapsevanemad pahased Pampersi peale, kelle mähkmepakid jäävad aina väiksemaks.

Kuna Pampersi mähkmepakk on lühikese aja jooksul teinud läbi märgatava «saleduskuuri», siis sakslased hääletasid selle kõige suuremaks pakendiga petjaks, kirjutab Bild. Kaheksa aasta jooksul on mähkmete arvu pakis vähendatud viis korda. 47 mähkme asemel on seal nüüd kõigest 31.

Saksamaal läbiviidud 4100 hääletajast ligi 30 protsenti leidis, et Pampers petab oma ostjaid.

Ajalehele Bild antud intervjuus ei nõustu Procter&Gambeli Saksamaa haru juht Olaf Kallerhoff  nende süüdistustega. Kallerhoffi sõnul on pakendil mähkmete arv kirjas ja igal tarbijal on võimalik sellega tutvuda. Ta lisas, et on alusetu süüdistada neid pakendiga «trikitamises». Küsimusele, miks jääb mähkmeid ikkagi aina vähemaks, vastas Kallerhoff, et see on liigne üldistamine. «Pampersil on üle 50 pakendi ja suures plaanis on mähkmete kogus  eelmisel aastal samaks jäänud,» rääkis ta. Kallerhoffi kinnitusel on mähkmete keskmine hind samaks jäänud ja nüüd on müügil suuremad pakid, milles on ühe tüki hind soodsam.

Pampersi esindaja sõnul on nad alati nii suurematel kui väiksemate pakendite puhul näidanud ära, kui palju on seal mähkmeid sees. «Mõnel juhul on hinnatõus vältimatu,» tunnistas mees. Ta selgitas, et Pampersi puhul tuleb investeerida teadus- ja arendustegevusse, aga ka tooraine parendamisse.

Vaata, millal Pampersi mähkmeid pakis vähemaks jäi siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles