Päikesepuhkus meeste moodi

, algaja puhkaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Plaanisime elukaaslasega millalgi oktoobris nädala soojal maal puhata ja suve pikendada. Kaalusime nii Portugali, Hispaaniat, Kreekat kui ka Marokot ja Tuneesiat. Mitmesse kohta enam kas ei korraldatud reise või tundus meile sealne ilm juba kehvavõitu olevat, hinnatasegi jäi üle tuhande euro. Lõpuks jäi sõelale eestlaste üks lemmiksihtkohti Türgi, mille olin esmalt välistanud. Rannapuhkus on olnud minu «ma ei teeks seda iial»-nimekirjas, aga ei saa ju olla oma põhimõtete ohver.

Mida siis teha peale traditsioonilise basseini või mereääres vedelemise? Ei jõua ju truult pool päeva järjest lamada ja koos naisega päikest püüda. Tavaliselt kuulub «kõik hinnas» süsteemi rannabaar, kus saab jaheda joogi järel käia. Meie hotelli oma oli küll selleks aastaks juba kinni, nagu väga paljud muudki teenused hooaja lõpuks, aga ega tavaliselt majutusasutuse enda baargi kaugel ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles