Eesti reisiportaal selgitas hotellide ja reisifirmade seast rahva lemmikud

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Turismiweb andis Savoy Boutique hotellile ja Tensi Reisidele rahva lemmiku tiitli.
Turismiweb andis Savoy Boutique hotellile ja Tensi Reisidele rahva lemmiku tiitli. Foto: Liis Treimann

Reisiportaal  Turismiweb.ee viis oma külastajate seas läbi küsitluse, et selgitada rahva lemmikhotell ja –reisifirma.

Juuni keskpaigast pandi veebilehele üles 183 Eestis tegutseva hotelli ja 186 reisifirma nimed. Rohkem kui 1500 inimest valis nende seast parimateks hotelli Savoy Boutique ja firma Tensi Reisid.

Paremate hotellide sekka kuulusid veel Grand Rose Spa ja Meriton Grand Conference & Spa. Reisifirmadest olid esikolmikus veel vaid aasta turul tegutsenud Hecato Reisid ja staažikas Estravel.

Portaali turundusjuht Maria-Helena Loik ütles, et paremateks valitute nimekiri talle erilist üllatust ei valmistanud - hotellide esikolmikus on kõik suured ja tuntud tegijad ning reisifirmade esikolmikust pole midagi halba kuulda olnud.

«Oleks ehk oodanud, et võidab mõni, kes teeb suuremat reklaami, aga eks praegune tulemus näitabki seda, et inimesed vaatavad ka midagi muud ja otsustavad oma kogemuste järgi,» rääkis ta.

Savoy Boutique ja Tensi Reisid said koos lemmiku tiitliga õiguse kasutada oma veebilehel ja reklaammaterjalidel spetsiaalset tunnusmärki «Eesti rahva lemmik». Sarnaseid valimisi plaanib Turismiweb korraldada ka järgmistel aastatel ning tunnusmärgist võiks Turismiwebi visiooni järgi kujuneda omamoodi kvaliteedimärk.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles