Kodutrendid 2015

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle aasta trend: lehmanahk, sinine värv ja eksootika.
Selle aasta trend: lehmanahk, sinine värv ja eksootika. Foto: Corbis / Scanpix

Aasta algul tekib sageli tahtmine kodus veidi ümberkorraldusi teha: seinad teist värvi maalida, mööbel ümber tõsta või vana tapeet maha kiskuda. Kes soovib remontimisel ajaga kaasas käia, võiks enne põrandalaudade ülesvõtmist heita pilgu kodutrendidele, mis 2015. aastal ilma teevad.

  1. Kuhjaga kulda ja karda. Moodsaks peetakse sõna otseses mõttes kodu ülekuldamist. Näiteks võib vannituba ehtida kuldse kraani või peegliraamiga, elutuppa sobib rippuma kuldne nikerdistega lamp ning magamistuba on uhke kaunistada kuldse tapeedi või kuldsete detailidega nagu mõnd barokset lossisaali. Trendikas on ka eri metallide, nagu vase, pronksi, kulla ja hõbeda kooskasutamine lampide, köögisisustuse või muu sellise juures.
  2. Loomad elutoas! Päris «Siin me oleme» stiilis ei maksa oma kodu siiski sisustada, piisab loomanahast, õigemini vaid lehmanahast või selle mustrist, mis on muutunud üheks tõeliseks trendisõnaks. Nii võib lehmanahka kasutada eraldi vaiba või laukattena, aga ka mustrina patjade ja tekkide kaunistamisel.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles