Tele2 langetas mobiilse interneti hindu

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Tele2 langetas tänasest oma piiramatu mahuga 3,5G internetipakettide kuutasusid kuni 34 protsendi ulatuses.

Lisaks tõstis Tele2  Internet Start paketi senise kiiruse 256 kbit/sekundis 3G kiiruseni 384 kbit/sekundis. Paketi kuutasu langes aga 99 kroonilt 95 kroonile kuus.

Tele2 Internet M paketi hind langes 195 kroonilt 145 kroonile kuus, mis on senisest 26 protsenti soodsam ning Tele2 Internet L paketi vastavalt 295 kroonilt 195 kroonile, mis on senisest 34 protsenti soodsam.

Ühtlasi tõstis ettevõte Tele2 Internet M ja L pakettides andmemahtude hulka, mille ulatuses saab internetti kasutada maksimaalsel kiirusel. Tele2 Internet M paketis saab mobiilset internetti maksimaalsel kiirusel kasutada alates tänasest 1 GB asemel 2 GB ulatuses ning Tele2 Internet L paketis 3 GB asemel 5 GB andmemahu täitumiseni.

Kui paketi Tele2 Internet XL maksimumkiirust sai varem kasutada 10 GB andmemahu ulatuses, siis nüüdsest kiirus enam ei lange ning jääb alati maksimaalsele tasemele, lähtudes sealjuures mõistliku kasutamise printsiibist. XL-paketi hind hakkab senise 395 krooni asemel olema 345 krooni kuus.
Pärast 3 GB ja 5 GB täitumist langeb Tele2 Internet M ja Tele2 Internet L pakettides kiirus 64 kbit/sekundis, kuid kõik täiendavad megabaidid on tasuta.

Tele2 pakub 3,5G interneti teenust kiirusega kuni 14,4 Mbit/sek.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles