Selfie-sõbrad ei jõua esimest kaasaskantavat pildiprinterit ära oodata

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selline näeb välja Prynti kaasaskantav selfie-printer.
Selline näeb välja Prynti kaasaskantav selfie-printer. Foto: Prynt / Kickstarter

Kuigi järjest vähem inimesi laseb oma fotosid ilmutada, tahab Ameerika idufirma Prynt seda androididele ja iPhone’idele mõeldud kaasaskantava pildiprinteriga tagasi moodi tuua.

Ameerika ettevõte kogub esimeste selliste polaroid-tüüpi pildiprinterite jaoks raha läbi sealse ühisrahastuskeskkonna Kickstarter, vahendab Guardian.

Juba esimese päevaga on Prynt üle 1800 inimese kaasabil kogunud üle nelja korra rohkem raha, kui nad idee teostamiseks kirja panid.

Algselt eesmärgiks seatud 50 000 dollari (ehk 43 675,75 euro) asemel on idufirma esimese 24 tunni jooksul saanud 231 476 dollarit (ehk 202 197,76 eurot). Raha kogumiseks on neil jäänud aga veel 34 päeva.

Kuigi esimesed printeri lunastajad saavad selle kätte 49 või 79 dollari (ehk 42,74 või 68,91 euro) eest, siis toote jaemüügi hind hakkab olema 99 dollarit (ehk 86,35 eurot).

Nutitelefonide külge kinnitatav pildiprinter saab olema kolmes värvitoonis – roosa, sinine ja valge ning seda saab ühendada väga erinevate telefonimudelitega. Pildi printimisaeg selle seadmega on kuskil 30 sekundit.

Esimesed printerid peaksid omanikeni jõudma selle aasta augustis ning laiemasse kaubandusvõrku lähevad nad oktoobrist.

Vaata videost lähemalt, kuidas selline kaasaskantav printer töötab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles