Üle 320 000 euro suurune lotovõit läks tudengineiule

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnemäng tõi tudengineiule suure lotovõidu.
Õnnemäng tõi tudengineiule suure lotovõidu. Foto: SCANPIX

16. jaanuaril välja loositud Eurojackpoti 320 788,10 euro suuruse võidu sai Tartust, Meltisveski R-kioskist lotopileti ostnud noor tudengineiu, kes plaanib osta oma korteri ja minna reisile Dubaisse.

«Noor naine rääkis võidu vormistamisel, et algselt plaanis ta osta kiirloto pileti, kuid mõtles viimasel hetkel ümber ning otsustas hoopis Eurojackpoti kasuks,» sõnas Eesti Loto turundus- ja müügidirektor Annely Luikmel.

Neiu kontrollis võidunumbreid kohe peale loosimistulemuste selgumist ning ei suutnud kuidagi oma võitu uskuda. «Seni on ta võidust rääkinud vaid oma vanematele,» lisas Luikmel.

Võitja sõnul on ta algaja lotomängija, kes alustas mängimist alles pool aastat tagasi ja seni on neiu suurimaks võiduks olnud 77 eurot.

«Võidusumma eest plaanib noor naine osta endale korteri ning minna oma unistuste reisile Dubaisse,» märkis Eesti Loto esindaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles