Vaata, kus saab ööbida maa ja taeva vahel kõlkudes

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Majutuskohtade vahendamisega tegelev Airbnb on oma värskeimate valikute nimistusse rivistanud ka võimaluse veeta öö 2700 meetri kõrgusel köisraudtee vagunis rippudes.

Tegemist ei ole küll tavapärase majutusvõimalusega, vaid veebilehe uusima lugejavõistluse auhinnaga, mis annab seiklushimulisele võitjale võimaluse kogeda Prantsuse Alpe mõnevõrra ebatavalisel viisil, vahendab Local.

Lugejamängu võitja saab võtta kaasa kolm sõpra, kellega ta saab veeta öö hotelliruumiks ümber ehitatud köisraudtee vagunis, millest avanevad hingematvad vaated Prantsuse Alpide Courcheveli kuurorti kõrgeimale mäetipule – La Saulire’ile.

Ebatavalise auhinna loosimises osalemiseks peavad Airbnb kasutaja panema 100 sõnaga kirja, miks just tema peaks selle võistluse võitma. Airbnb’l on võitjale ka väga lihtsad reeglid, milles ta peab 2700 meetri kõrgusel ööbides kinni pidama.

Nende hulgas on näiteks arvestamine «naabritega», kelle all peetakse peamiselt silmas mägikitse, kellel on ääretult kerge uni. Kui vagun liiga kõlkuma hakkab, siis ei soovitata seda võistluse korraldajatele kurtma minna ning tähelepanelik peab olema ka selles osas, et külalised prügi maha ei jätaks.Tagasisidet ööbimise kohta palutakse jätta köisraudtee vaguni uduse akna peale.

Tähelepanu pööratakse sellele, et ööbimisvõimalus pakub 360-kraadist panoraamivaadet, kuid mitte telerit, külalisi palutakse jääd mitte juurde küsida ning lõpuks soovitatakse võitjal teha võimalikult palju pilte, kuna muidu ei usuks keegi, et ta veetis öö köisraudtee otsas kõlkudes.

Airbnb teeb ebatavalise ööbimisvõimaluse võitja teatavaks 6. märtsil 2015.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles