McDonald’s pakub burgerifännidele uut hüve

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Burgereid ei peeta tervislikuks toiduks.
Burgereid ei peeta tervislikuks toiduks. Foto: Panther Media

Austraalias, kuhu kolib ka üha rohkem eestlasi, paisatakse müüki salajase koostisega kaste, mida kasutatakse Big Maci burgerite valmistamiseks.

Kastet hakatakse müüma 25ml pakendites, kirjutab Telegraph.

Firma varjas salajast retsepti aastaid. Nüüd näeb McDonald’si kastme koostisosi küll internetist, kuid täpseid koguseid ja valmistamismeetodit ettevõte siiski ei paljasta.

Näiteks leiab kastmest sinepit, äädikat, sibulat ning ka mitte nii tervislikke koostisosi nagu kõrge fruktoosisisaldusega maisisiirup ja säilitusained.

McDonald’s müüb vaid 200 25ml kastmetuubi ning ühe 50ml pudeli, mis läheb müüki eBaysse ja mille tulu läheb heategevuseks.

McDonald’si Baltikumi turundusdirektor Marius Stonkus ütles, et eraldi Big Mac kastet ei ole firmal praegu plaanis Eesti turule tuua. «Lähtume McDonald’si Eesti menüü koostamisel lisaks müüginumbritele ja sarnase profiiliga riikide kogemusele ka külastajate tagasisidest ja ettepanekutest ning otsime alati võimalusi, et neile vastata,» ütles Stonkus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles