EMT ja Elioni teenustes võib nädala keskel esineda piirkondlikke häireid

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Öised EMT ja ELioni interneti- ja nutiTV kasutajad võivad nädala keskel kogeda häireid ühenduses.
Öised EMT ja ELioni interneti- ja nutiTV kasutajad võivad nädala keskel kogeda häireid ühenduses. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Seoses plaaniliste hooldustöödega võib selle nädala teisipäevast neljapäevani esineda piirkonniti häireid Elioni ja EMT teenuste töös.

Sidekatkestuse pikkus on maksimaalselt 30 minutit ning see mõjutab Elioni interneti, nutiTV kui internetitelefoni teenuseid järgnevatel aegadel, teatab Eesti Telekom.

Ööl vastu 3. veebruari võib häireid esinda vahemikus kell 2–7 Tallinnas ja Harjumaal, Läänemaal, Lääne-Virumaal, Ida-Virumaal, Põlvamaal ja Tartumaal. Ajavahemikus kell 3–4 võib esineda häireid ka EMT mobiilside teenuste kasutamisel Ida-Virumaal

Ööl vastu 4. veebruari vahemikus võib esinda häireid kell 2–7 Tallinnas ja Harjumaal, Hiiumaal, Järvamaal, Ida-Virumaal, Võrumaal ja Tartumaal.

Ööl vastu 5. veebruari vahemikus kell 2–7 võib häireid esineda Tallinnas ja Harjumaal, Lääne-Virumaal, Järvamaal, Ida-Virumaal, Valgamaal ja Tartumaal. Ajavahemikus kell 3–4 võib esineda häireid ka EMT mobiilside teenuste kasutamisel Tallinnas ja Harjumaal ning Ida-Virumaal.

«Hooldustöid tehakse klientidele jätkuvalt kvaliteetsete ja töökindlate teenuste tagamiseks,» sõnab Eesti Telekomi meediasuhete juht Raigo Neudorf.

Töid teostatakse öösel, et kliente võimalikult vähe häirida. EMT ja Elion vabandavad klientide ees võimalike ebamugavuste pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles