Vaata, milline Selver valiti Eesti parimaks

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selveri pood.
Selveri pood. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Eestis on 44 Selveri kauplust ja iga aastal valitakse sisehindamise käigus välja neist parim.

«Tõepoolest oli Selveri kaupluseketi hinnangul, mis tugines põhjalikule analüüsile, parim keti kauplus eelmisel aastal Rapla Selver,» rääkis  Selveri kommunikatsioonispetsialist Erkki Erilaid Raplamaa Sõnumitele. «Tegemist on iga-aastase ettevõtte sisekonkursiga, kus hindamisel võeti arvesse kaupluse häid majandusnäitajaid, kliendilähedust, kaupade ja teenuste kõrget kvaliteeti, aga mis peamine, ka seda, et Rapla kauplusel on väga püsiv ja ühtehoidev meeskond.»

Selveri juhataja Marjaane Kalfi sõnul võrreldi kõiki poode majandusnäitajate, kasumi, efektiivsuse, kulude, mahakandmise ja muude kuluartiklite näitajate poolest ning kõige parema tulemuse saigi Rapla Selver.

«Kõik töötajad olid ilmselgelt positiivselt üllatunud,» rääkis Kalf. «Me näeme iga päev vaeva, et kauplus hea välja näeks ja kliendid rahul oleks, aga teiste poodidega võrdlusmoment puudus. Selveri-sisene tunnustus on väga positiivne ning loodame oma positsiooni hoida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles