Viking Line’i reisijaid ootavad ees suured muudatused

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Viking Line

Tallinn-Helsingi liinil sõitev Viking XPRS on läbimas põhjalikku uuenduskuuri.

Avatud on uus à la carte restoran Wine & Dine, lisandunud on uus moekauplus ning peagi muutub avaramaks laste mängutuba.

Viking XPRS renoveerimistööd on juba alanud ning kestavad kuni 2015. aasta suve alguseni. Uuendustega samaaegselt liikleb laev Tallinn-Helsingi liinil, dokkiminekut ei ole plaanis.

Veebruari alguses avati senise Bistro Corner ruumides uus 68 istekohaga à la carte restoran Wine & Dine. Uues restoranis pakutakse eelrooga ja magustoitu rootsi lauast ja pearoog tellitakse eraldi menüüst.

Mitmekülgne restoran Red Rose Bar Cafe saab uue ilme märtsikuu lõpuks. Pärast uuenduskuuri vahetavad omavahel kohad lava ja baarilett, muutes ruumikasutuse praktilisemaks. Suuremaks muutub ka laste mängutuba, mis teeb rõõmu väiksematele reisijatele. 

Senise konverentsiosakonna salongi asemel on avatud uus pood Fashion Shop, kus müügil senisest suuremas valikus riideid, kingi, ehteid, käekelli ja päikeseprille.

«Investeerides oma laeva meelelahutus- ja söögikohtadesse, soovime pakkuda reisijaile uusi elamusi. Paljud soovivad osa saada erilistest maitseelamustest ka lühikese merereisi jooksul,» ütleb Viking Line Soome tegevjuht Kaj Takolander. 

Tallinn-Helsingi liin on Viking Line Abp kontsernile olulise tähtsusega. Eelmise aasta reisijate arv ületas 2 miljoni reisija piiri ja seda tänu Gabriella ja Mariella lisaväljumistele suvisel perioodil. Viking Line on otsustanud jätkata lisaväljumistega ka 2015. aasta suvel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles