McDonald's võttis kasutusele uue makseviisi

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ameeriklased saavad kallistuse eest McDonald'sis tasuta süüa.
Ameeriklased saavad kallistuse eest McDonald'sis tasuta süüa. Foto: TT NYHETSBYRÅN / Scanpix

Ülemaailmne kiirtoidukett võttis sellest nädalast oma Ameerika restoranides kasutusele ebatavalise makseviisi.

Alates 2. veebruarist laseb McDonald's valitud klientidel oma kiirtoidurestoranides maksta toidu eest sellistel viisidel, mis väljendavad nende hüüdlauset «lovin’» (armastan – ingl k), vahendab ABC News.

«Meil on palju erinevaid maksevõimalusi – alates selfie'dest ja kallistustest kuni käteplaksuni,» rääkis McDonald'si Ameerika kõneisik. Seda, millega täiesti juhuslikult välja valitud klient maksma peab, otsustavad kiirtoiduketi teenindajad.

Erinevate armastusväljendustega saavad igas Ameerika McDonald'sis oma toidu eest maksta 100 klienti. Küll aga on ebatavaline makseviis kasutusel kõigest kaks nädalat, kuna nn armastusekampaania kestab üksnes 14. veebruarini.

Seda, kas McDonald'si kiirtoidurestoranid Eestis ka ameeriklastest eeskuju võtavad, peavad külastajad ise järele uurima.

«Kuna tegemist on üllatusmomendil põhineva kampaaniaga, ei saa me aga paljastada, kas ja millal plaanime siinsetele külastajatele rõõmu valmistada,» kommenteerib ameeriklaste kampaaniat McDonald's Baltikumi turundusdirektor Marius Stonkus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles