Air Baltic hakkab otse Toscanasse lendama

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pisa
Pisa Foto: SCANPIX

Läti lennufirma Air Baltic käivitab sellest suvest Riiast uue otselennu, mis viib Itaalia huvilisi nüüd lisaks Milanole ka Pisasse.

Lennud Kesk-Itaaliasse algavad 13. juunil, teatab lennufirma. Air Baltic lendab Riiast Pisasse kord nädalas ning reisijaid veab Boeing 737. Lend kestab kaks tundi ja 50 minutit.

«Pisa torn, sealne ajalooline pärand ja kuluuriline rikkus on tuntud üle kogu maailma,» kommenteeris uue sihtkoha valikut Air Balticu kommertsjuht Christophe Viatte. Tema sõnul lihtsustab otselend Kesk-Itaaliasse ka teiste Toscana linnade – Firenze ja Siena – avastamist.

Ühe otsa Pisasse lendamise hind algab 59 eurost, sisaldades lennujaamatasusid ja makse. Lennugraafikuga saab lähemalt tutvuda lennufirma kodulehel.

Lisaks mitmetele otseliinidele Tallinnast, Vilniusest ja peagi ka Heringsdorfist, pakub Läti lennufirma Riiast ühendusi enam kui 60 sihtkohaga üle maailma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles