Rimi kutsub tagasi blenderid

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ICA blender.
ICA blender. Foto: Rimi

Rimi Eesti Food AS palub klientidel, kes on Rimi kahest kauplusest viimase aasta jooksul ostnud ICA blenderi, toode kauplusesse tagastada.

Jaekett palub klientidel tagastada 0,8-liitrine blender koodiga EAN 7331210071386, mis on ostetud Rimi Mustakivi või Haabersti kauplusest aasta jooksul. Teistes Rimi kauplustes ei ole mainitud tooteid müügil olnud.

Tagasikutsumine on Rimi poolt ennetav tegevus. Selle põhjuseks on tootjapoolne info, et blenderiterad pole kvaliteetsed ning võivad töötamisel kinnitusest lahti tulla.

Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuhi Andrija Lilleoja sõnul on Eestis müüdud antud partiist ligikaudu 60 blenderit. Ehkki Eestis ei ole konkreetse tootega teadaolevalt probleeme olnud, kutsub Rimi siiski müügil olnud partii tagasi. «Vabandame klientide ees ebameeldivuste pärast,» ütles Lilleoja.

Toode palutakse tagastada lähimasse Rimi hüpermarketi kauplusesse (k.a Rimi Kuressaare ja Rimi Võru supermarketi kauplused), kus antakse toote eest raha tagasi.

Küsimuste korral tuleks helistada Rimi klienditeenindusse numbril +372 60 56 333.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles