Meremuuseum tõstab lennusadama piletihindu

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meremuuseum on külastajate seas populaarne.
Meremuuseum on külastajate seas populaarne. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti Meremuuseum muudab oma hinnapoliitikat ja alates 12. veebruarist kallineb üksikpilet.

«Seni on üksikkülastajatel olnud võimalik valida 10-eurose (ainult Lennusadama muuseum) ja 14-eurose (Lennusadama muuseum koos hooajanäitusega) piletite vahel. Alates 12. veebruarist on täispileti hind 14 eurot,» teatas Meremuuseum. Selle piletiga  saab ühe päeva jooksul vaadata nii püsiväljapanekut, hooajanäitust kui  Lennusadama angaaris toimuvaid sündmusi, samuti jäämurdjat Suur Tõll ja teisi muuseumilaevu. Koos täispiletiga muutuvad ka sooduspileti ja perepileti hinnad – vastavalt 7 ja 28 eurot.

Alates 12. veebruarist tuleb müügile ka Meremuuseumi aastapilet, mis annab selle omanikule õiguse külastada Lennusadamat ja Paksu Margareeta näitusi aasta jooksul piiramatu arv kordi.

Aastapiletiga kaasnevad ka mitmed eripakkumised  ja -soodustused, nagu näiteks ainult aastapileti omanikele mõeldud kuraatorekskursioonid uutel näitustel.

 Uudisena on Lennusadama ja Meremuuseumi aastapileti hinna sees ka igapäevased avatud ekskursioonid Lennusadama angaaris ning nädalavahetustel «Ujub või upub» näituse kodune teadusteater.

Kui 2014. aastal oli meremuuseumi suurhitt Titanicu näitus, siis sel aastal saab alates 28. augustist vaadata  Ameerika Loodusloo Muuseumi väljapanekut «Võidujooks maailma lõppu» – Scotti ja Amundseni Lõunapooluse vallutamise lugu. 2016. aastal jõuavad Lennusadamasse merepääste näitus ja Rootsi Ajaloomuuseumi mastaapne viikingite näitus.

Meremuuseumi aastapileti hinnad on järgmised:

Perepilet 65 € (kaks täiskasvanut ja nende kuni 18-aastased lapsed)

Täispilet 35 €    

Sooduspilet 20 € (9–18-aastased õpilased, üliõpilased)

Kuni 8-aastased lapsed pääsevad muuseumisse tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles