Ööklubi juures kiirtoitu müüa ei või

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Friikartulid.
Friikartulid. Foto: SCANPIX

Kuressaare linnavalitsus ei lubanud Toidukaru Catering OÜ-l hakata ööklubi Privilege’i vahetus läheduses kiirtoitu müüma.

Toidukaru Catering OÜ soovis enamasti nädalavahetustel kella 21–6 Privilege’i juures ja suurematel avalikel linna üritustel hakata müüma kiirtoitu, nagu hamburger, kebab, friikartul jne, spetsiaalselt köögiks ehitatud järelhaagiselt, kirjutab Meie Maa. Lisaks oleks firma pakkunud limonaadi ja vett ning kergeid alkohoolseid jooke – õlut ning siidrit.

Kuressaare linnavalitsus arutas 11. veebruari nõupidamisel Toidukaru Catering OÜ soovi, kuid ei saanud firmale vastu tulla, sest lubatud on kohvikute väliterrassid toitlustamiseks ja jäätise- ning lillemüügiga seonduv tegevus. Liikuvast haagisest võib kiirtoitu pakkuda igasugustel laatadel ja avalikel üritustel ürituse korraldaja loaga. Samuti Kuressaare turu kinnistul, Tallinna 5, mis on äritegevuseks piiritletud ala.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles