Lottemaa tunnistati parimaks turismiobjektiks

Stinne Loo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tourest turismimessil valiti parim turismiarendaja - Tarmo Mutso (vasakult teine) ja parim turismiobjekt - Lottemaa.
Tourest turismimessil valiti parim turismiarendaja - Tarmo Mutso (vasakult teine) ja parim turismiobjekt - Lottemaa. Foto: Peeter Langovits

Turismimessi esimesel päeval kuulutati välja 2014. aasta parim turismiobjekt ja turismiedendaja. 

Möödunud aasta turismiedendajaks kuulutati Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse turismiarenduskeskuse direktor Tarmo Mutso ning parimaks turismiobjektiks Lottemaa.

Eesti Turismifirmade Liidu peasekretär Kristen Lahteini sõnul võib Tarmo Mutsot pidada sillaks Eesti riigi ja turismiettevõtjate vahel. «Tarmo Mutso on Eesti turismi vedur, kes teeb oma tööd südamega ning tutvustab Eestit igal võimalusel,» ütles Lahtein.

«Lottemaa näol on tegemist kauaoodatud väljaspool pealinna peredele suunatud turismiobjektiga, mis püüab nii sise- kui välisturiste. Nende puhul on ka näha, et peale edukat avahooaega ei jääda loorberitele puhkama, vaid arendatakse küla edasi,» märkis Lahtein.

Tarmo Mutso töötab EAS-is alates 2006. aastast. Ta on lõpetanud Eesti Põllumajandusülikooli ning täiendanud end Diplomaatide koolis nii Eestis kui Saksamaal.

Baltimaade suurim teemapark Lottemaa asub Pärnumaal Tahkuranna vallas. 2014. aasta juulis avatud mängumaa võitis juba avahooajal paljude inimeste südamed ning uuel hooajal soovib võõrustada just perepuhkusel olevaid sise- ja välisturiste.

Aasta Turismiedendaja ja Aasta Turismiobjekti tiitli nominente said esitada kõik ETFLi kuuluvad Eesti turismiorganisatsioonid. ETFL tunnustab parimaid turismitegijaid alates 1990. aastast. Möödunud aastal nimetati parimaks turismiedendajaks Tallinna Lennujaama juhatuse liige Erik Sakkov ning parimaks turismiobjektiks Kiviõli Seikluskeskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles