Mail.ee tuli välja e-posti rakendusega

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nutitelefon.
Nutitelefon. Foto: SCANPIX

Nutitelefonide omanikud veedavad järjest enam aega kasutades erinevaid mobiilirakendusi, nende kasutamisaeg suurenes mullu võrreldes 2013. aastaga kuus protsenti.

Business Insideri analüütik Tony Danova usub, et mobiiltelefonide revolutsioon jätkub ning erinevaid rakendusi kasutatakse järjest rohkem. Tuginedes statistikale, võib öelda, et mobiilirakendusi kasutatakse enamasti suhtlusvõrgustike, muusika ning veebipõhiste maksete jms tegemiseks. Samuti on väga populaarseks muutunud tervise ja fitnessi rakendused.

«Ometi on e-post see, mis jääb kõigi mobiilirakenduste kuningaks ning seepärast oleme me vastavalt globaalsetele trendidele ja tarbijate nõudlusele, tulnud välja «mail.ee» mobiilirakendusega. See on juba praegu kättesaadav kõigile Eesti e-posti teenuse kasutajatele,» ütles «mail.ee» mobiilirakenduse arendusmeeskonna juht Māris Ruskulis.

«Mail.ee» tasuta mobiilirakendus on mõeldud iOS ja Android operatsioonisüsteemidele ning sellel on olemas kõik peamised funktsioonid e-posti tavapäraseks kasutamiseks.

«Tulenevalt Androidi populaarsusest on selle operatsioonisüsteemi kasutajatele kättesaadavad ka mitmed lisavõimalused,» märkis Ruskulis.

Näiteks on võimalik kasutada mitut e-posti aadressi, manustada faile nende e-kirjadele ning avada saadetud kirjade manuseid või muuta uue e-kirja teavituse märguandetooni.

«Mail.ee» tasuta mobiilirakendust saab alla tõmmata kasutades selleks AppStore või Google Play rakendusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles