Saksa politseid tabas korterisse sisenedes üllatus

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Küülikud on populaarsed lemmikloomad.
Küülikud on populaarsed lemmikloomad. Foto: Panther Media

Eile tabas Saksamaa tööstuslinna Stuttgardi politseid üllatus, kui nad leidsid ühe mehe korterist üle saja küüliku.

Kuigi politsei sisenes 48-aastase mehe koju seoses teise juhtumiga, avastasid korrakaitsjad sealt 104 küülikut, 2 merisiga ning 2 viirpapagoid, kirjutab Local. Paljud neist loomadest olid transportimiseks mõeldud kastides.

«Kasside ja koertega juhtub seda alatasa, aga ma ei ole kunagi kuulnud, et kellelgi elaks kodus nii palju küülikuid,» ütles politsei kõneisik Localile.

Loomade transportimiseks tuli politseil kutsuda appi kohalikud loomaarstid, kes aitasid loomi kaubikuga varjupaika sõidutada. 

Praegu uurib politsei, miks mehel oli kodus nii palju loomi ning samuti võidakse alustada uurimist loomade kehvade elutingimuste pärast.

Saksamaal võib saada loomade väärkohtlemise eest trahvi kuni 25 000 eurot. Samuti võetakse väärkohtlejalt loomad ära ning võimalik on keelata tal ka edaspidi endale loomi võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles