Fotokonkurss: sinimustvalge peolaud

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Lauahõbe sai läikima löödud, valge lina hoolikalt triigitud, hõrgutised lauale kantud – vabariigi aastapäev on tähistamist väärt. Aga üks sinimustvalge peab 24. veebruaril pidulaual kindlasti olema, olgu see siis söödav, joodav või lihtsalt silmale ilus vaadata.

Ootama lugejate fotosid nende sinimustvalgest peolauast aadressile tarbija@postimees.ee.

Pildisaatjate vahel loosime välja auhinnad Lipuvabrikult ja Eesti Toiduliidult.

Lipuvabrik võib konkursi pilte kasutada oma galeriides, märkides ära foto autori ja konkursi nime.

 Seoses  vabariigi aastapäevaga teeb Eesti Toiduliit üleskutse eelistada veebruarikuus just kodumaist kvaliteetset toidutoodangut, et panustada seeläbi kodumaiste toiduettevõtete ja seal töötavate inimeste käekäiku.

«Veebruaris on igaüks meist tavalisest pisut patriootlikum – kes alustab 24. veebruari hommikut lipuheiskamistseremoonial osaledes, kes vaatab paraadi ja lehvitab lippe seal marssivatele Eesti sõduritele. Meie kutsume üles ostma Eesti inimeste valmistatud Eesti toitu, mis on tähistatud sini-must-valge lipu märgiga, et väljendada nii uhkust oma riigi üle ja tunnustust siinsete inimeste tublile tööle,» ütles Toiduliidu tegevjuht Sirje Potisepp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles