Tööinspektsioon alustab poodide suurkontrolli

Tiina Kaukvere
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirita Selver.
Pirita Selver. Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Märtsis alustab tööinspektsioon tavapärase kaubandusasutuste sihtkontrolliga, milles keskendutakse peamiselt töötajate töötingimustele, riskianalüüsi ning tervisekontrolli korraldusele, töötajate juhendamisele, isikukaitsevahendite ning tööriiete nõuetele vastavusele ning töötajate töö- ja puhkeaja korraldusele.

Tööinspektsioon saatis sel aastal eelteate välja Selverile nende kauplustes läbiviidavate sihtkontrollide kohta. Tööinspektsiooni töötervishoiu järelevalve talituse juhataja Silja Soon selgitab, et sihtkontrolli eelteate saatmise peamine eesmärk on anda ettevõttele võimalus vaadata põhjalikult üle tööohutuse, töötervisehoiu ja töösuhete nõuete täitmine, kui mitte varem, siis sellel hetkel kui tööinspektsiooni sihtkontrolli eelteate saavad.

Sihtkontrolli viivad läbi tööinspektsiooni töötervishoiu järelevalve talituse töötervishoiu  tööinspektorid vähemalt 30 Selveri kaupluses üle Eesti.

Sihtkontrolli kokkuvõte avaldatakse aprillis 2015.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles