Tordikonkursi võitjad on selgunud

Tarbija24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimehe kõige arvukama osavõtjate arvuga fotokonkursi võitjate välja selgitamine oli erakordselt raske, sest Eesti hobikondiitrite tase on muljetavaldav.

Postimehe ja Suhkrukunsti konkursile laekus ligi 450 fotot ja nende järgi otsustades on koduste tordimeistrite vaieldamatud lemmikud suhkrumass ja sefiir. Kuna osalejaid oli palju ja tööde tase väga kõrge, siis  võttis žüriil parimate väljaselgitamine ka pisut aega.

Foto: Annika Moor

Peaauhinna ehk 40-eurose kinkekaardi saab Annika Moor, kes saatis pildi vanaemale tehtud martsipanikattega vaarikakreemitordist. «Armas ja personaalne. Selle tordi puhul meeldis meile enim just idee- suguvõsa tordil- tore mõte!» oli žürii kommentaar.

Foto: Kristiina

25-eurose kinkekaardi saab prantsuse maasikatordi pildi saatnud Kristiina. «Väga maitsekalt kaunistatud tort, mis kutsub sööma. See ongi ju tordi eesmärk.»

Foto: Silvia Aasumets

25-eurose kinkekaardi saab ka Silvi Aasumets, kes saatis kauni võileivatordi foto. «Võileivatortide pilte ei olnud küll palju, kuid antud tort tõestas ilmekalt, et ka neid saab saa uhkelt kaunistada kui magusaid torte.»

Palju õnne võitjatele! Toimetus võtab teiega ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles