Fotod: tuntud tootes puudus lubatud komponent

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lugeja foto

Postimehe tarbijatoimetuse poole pöördus lugeja, kes ostis tootenime järgi puuvilja- ja pähklikokteili, milles pähkleid aga polnud.

«Juhtus selline asi, et ostsin Grossi kauplusest pähklite ja puuviljade kokteili. Kui lugeda paki koostist, siis peaks seal olema ka mandleid ja sarapuupähkleid. Pildilt on aga näha, et mida pole, seda pole, olgugi, et protsendi poolest võiks neid isegi mitu olla. Kas see on õige käitumine või hoopis tarbija eksitamine?» küsis lugeja toimetuse poole pöördudes.

Toote maaletooja AS OG Elektra esindaja Elen Bikejev ütleb ettevõtte nimel, et on tänulik tagasiside eest ning vabandab tekitatud ebameeldivuste pärast.

«Edastasime info hankijale ja nende kvaliteedikontrolli osakonna andmetel on toode ebakorrektse etiketiga. Kutsume nimetatud toote kauplustest tagasi ning tagastame hankijale,» selgitas Bikejev.

«Palume ka kliendil toode võimalusel kauplusesse tuua ning, tagastame toote eest makstud summa. Vabandame veelkord. Teeme kõik endast oleneva, et tulevikus ebameeldivusi ei tekiks,» lubas Bikejev.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles