Imemasin, mis aina rohkemate eestlaste kodudesse trügib

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moulinex'i leivaküpsetusmasin.
Moulinex'i leivaküpsetusmasin. Foto: Euronics

Kes ei tahaks hommikul ärgata isuäratava värske saia lõhna peale, ilma et ise oleks pidanud taignasõtkumise ja saiaküpsetamisega vaeva nägema? Pane vaid koostisosad masinasse ja masin teeb kõik ülejäänu – segab, sõtkub taigna ja küpsetab valmis just sinule sobivaks ajaks.

Kui kunagi luksuseks peetud nõudepesumasinata ei kujuta paljud meist oma kodu enam ettegi, siis saia- ja leivaküpsetusmasin on meie köökides haruldasem nähtus, kirjutab saarlaste päevaleht Saarte Hääl.

Internetifoorumites arutavad kokkamishuvilised ja maitsvate küpsetiste armastajad – peaasjalikult küll naissoost –, kas soetada see «imemasin» või mitte, milleks kõigeks see võimeline on ja mida see siiski teha ei suuda.

Elektroonika äri omaniku Kalvi Trei sõnul on spetsiaalseid saia- ja leivaküpsetusmasinaid müügil ka nende Kuressaares asuvas kodutehnikakaupluses – Moulinexi, Electroluxi ja Severini toodang. Lihtsa saiamasina saab vähem kui 60 euro eest, «tõsisema» eest, mil funktsioone ja programme rohkem, tuleb ka rohkem kukrut kergendada.

Hea lugeja, anna teada, millises hinnaklassis saiaküpsetusmasina omanik oled, mida see masin võimaldab ning miks otsustasid selle osta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles