Rimi jätkab suunamuutust ja hakkab müüma Eesti talu piimatooteid

Siiri Erala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nopri talu lehmad.
Nopri talu lehmad. Foto: Sille Annuk

Justkui vastukaaluks mõni aeg tagasi toimunud lihaskandaalile, teatab Rimi üha uute Eesti väiketootjate toodangu müügile saabumisest. Täna avaldas kauplustekett, et alustab koostööd Nopri taluga.

Nopri   meierei  toodetest on Rimides saadaval kohupiimakreem rosinatega, kohupiimakreem astelpajuga, kohupiimakreem sidruniga, talujogurt marjadega, talujogurt astelpajuga, talujogurt  kirssidega, talukohupiim koorega, lahja talukohupiim ja küüslauguvõie.

Kauplusteketi  turundus- ja kommunikatsioonijuhi Evelin Mägioja sõnul on nende sortimendis  eestimaiste  väiketootjate kauba hulk viimase aastaga  kahekordistunud.  Lisandunud on erinevate kohalike väiketootjate  puu-  ja  köögiviljad,  Vändra  leiva-  ja saiatooted ning nüüdsest ka Nopri talu piimatooted.

Ühtekokku teeb Rimi hetkel  koostööd  enam  kui 30 kohaliku väiketootjaga.

Nopri  Talumeierei  peremees Tiit  Niilo  nentis, et poeriiulil jääb nende kaup ilmselt silma kõrgema hinna poolest.

«Kuigi  talutoodangu  hinnaklass  on masstoodangust  mõnevõrra  kallim, peame siiski oma tarbijateks neid, kelle prioriteediks on teadmine ja huvi, et mida täpselt suhu pistetakse,» ütles ta ja lisas, et nende meiereis valmivad tooted keskkonnasõbralikult ja kohalike inimeste usinate käte abil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles