Hüpermarket laseb eksimuse tõttu ajutiselt hinnad alla

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tühjus Prisma köögiviljaosakonnas.
Tühjus Prisma köögiviljaosakonnas. Foto: Lugeja foto

Pühapäeval valitses Sikupilli Prisma lettides tühjus, sest uuendustööde tegemiseks ei mallatud ära oodata klientide lahkumist. Klientide pahameele korvamiseks langetatakse ajutiselt osade kaupade hindu.

«Sikupilli Prismi köögi- ja puuviljariiulites oli täielik tühjus. Mitte kui midagi,» imestas üks poekülastaja. Kaubanappus kimbutas ka valmistoitude ja vorstiletti. «Valmissalatid küll, see on mõistetav, sest oli pühapäeva õhtu, aga see puu- ja köögiviljatühjus üllatas väga,» rääkis ostja.

Prisma turundusjuhi Silver Säga sõnul oli pühapäeva õhtul Sikupilli Prisma puu- ja juurvilja osakonnas tegemist pisut suurema möödalaskmisega kui vale müügiprognoos. «Nimelt vahetati pühapäeva öösel vastu esmaspäeva puu- ja juurvilja osakonnas välja mööbel ja selle tarvis liigutati ka osa külmikuid,» selgitas ta. Mööbli tühjendamine ja ringivahetamine oleks pidanud toimuma hilisõhtul ja öösel ning kliente see tegevus kindlasti häirida ei oleks tohtinud.

Säga sõnul alustati kahjuks mööbli vahetamisega selgelt liiga vara, kui kaupluses oli veel palju kliente. «Peame tunnistama, et ebaõnnestusime selle uuenduse sisseviimisega Sikupilli Prismas ja paljud meie head kliendid pidid nõutult puu- ja juurvilja osakonnast lahkuma soovitud kaubata,» rääkis Prisma esindaja. Selleks, et kompenseerida poe pühapäevaõhtust viga ja ebameeldivusi klientidele, on Sikupilli Prismas alates homsest kuni nädala lõpuni kõik värsked puu- ja juurviljad 10 protsenti soodsamad.

Lasnamäe Prismas tekkinud tühjust põhjendas Säga veaga müükide prognoosimisel ja seeläbi said mõned kaubad arvatust kiiremini riiulitelt otsa. «Oleme korrigeerinud oma tellimusi ja teeme igapäevaselt tööd selle nimel, et sellist olukorda tulevikus ei tekiks,» lubas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles