Tanklakett viis kõigis jaamades sisse olulise muudatuse

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Statoil paigaldas kõigile kütusetankuritele makseautomaadid, võimaldades nii kliendil kütuse eest maksta poodi sisenemata.

«See on väga oluline muudatus aega hindavale kliendile, kes soovib võimalikult kiiresti kütusepaaki tankida. Pakume nüüdsest lisavõimalust maksta ostetud kütuse eest tankuri juures poodi sisenemata sarnaselt nagu Statoil 1-2-3 automaatjaamades,» ütles Statoil Fuel & Retail Eesti AS-i mootorikütuste müügidirektor Meelis Migur.

Miguri sõnul kiirendab makseautomaatide kasutusele võtmine kõikides Statoili täisteenindusjaamades klientide teenindamist.

«Kiirustavad kliendid saavad tankuri juures ära maksta ja kohe edasi sõita, vabastades kohta järgmisele autole, need aga, kes soovivad lisaks kütusele osta kohvi, hot dogi või värskelt küpsetatud saiakesed, saavad auto parkida ette nähtud kohale ning maksta juba poes kõikide ostude eest korraga,» selgitas Migur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles