Tuntud ökokett laiendab uue kauplusega haaret

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülemiste Biomarket.
Ülemiste Biomarket. Foto: Biomarket

Eesti ökotoodete jae- ja hulgimüüja Biomarket avab reedel kaupluse Pärnus Port Arturi keskuses. Pärnu Biomarket on ettevõtte seitsmes kauplus.

Lisaks Tallinnale ja Tartule avab ettevõte oma kaupluse ka Pärnus eesmärgiga aidata muuta ökotooted Eestis kättesaadavaks, igapäevaseks ja loomulikuks.

«Mahetooted on tervislikud ja loodussõbralikud ning usume, et nende kättesaadavuse paranemine ja tarbimise suurenemine aitab muuta inimeste tervise paremaks ning seeläbi ka elu Eestis üldiselt rõõmsamaks,» ütles Biomarketi tegevjuht Priit Mikelsaar. 

Pärnu Biomarket asub Pärnu kesklinnas, aadressil Hommiku 2, Port Artur 1 kaubanduskeskuse I korrusel.

Uue kaupluse üle 200 ruutmeetril on valikus ligi 4000 ökotoodet – see on suurim valik ökotooteid Pärnus. Pärnu Biomarketi ökotoidu valikusse kuuluvad peaaegu kõik toidukategooriad. Kauplus pakub peaaegu kõike, mida Eestis mahedalt kasvatatakse ja toodetakse ning lisaks väga teadlikku valikut importkaupa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles