Tuludeklaratsiooni on esitanud üle poole miljoni inimese

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maksu- ja tolliamet on hakanud läbi vaatama ka tuludeklaratsioonide lisadokumente.
Maksu- ja tolliamet on hakanud läbi vaatama ka tuludeklaratsioonide lisadokumente. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Täna hommikuse seisuga on oma 2014. aasta tulu deklareerinud 514 813 inimest, tagastamisele kuulub 79,2 miljonit eurot ning juurde maksmisele 6,7 miljonit eurot.

Esitatud tuludeklaratsioonide arv ületas poole miljoni piiri esmaspäeva jooksul, teatab maksu- ja tolliamet. Praeguse seisuga on juba oma tulumaksutagastuse saanud 277 617 maksumaksjat kogusummas 64,7 miljonit eurot.

Muuhulgas on maksu- ja tolliamet alustanud ka lisadokumentide läbi vaatamist. «Kiiremas tempos saame seda teha alates aprillist, kui deklareerimise tähtaeg mööda saab,» seisab ameti sotsiaalmeedia leheküljel.

Küll palub amet deklaratsiooni esitanutel kannatust varuda, sest lisadokumentide läbivaatamine võtab aega, sest hetkel on teenindusbüroodes palju külastajaid, samuti tuleb vastata telefonidele ja e-kirjadele.

Eilse seisuga oli nutitelefoni kasutanud tulude deklareerimiseks 4 198 maksumaksjat, ühe klikiga oli oma tuludeklaratsiooni esitanud ligi pooled ehk 223 493 inimest. Ettevõtluse vormi E olid esitanud natuke üle neljandiku FIE-dest ehk 8004 inimest. Kohustus see esitada on 31 755 inimesel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles