Ikea võib avada järgmise poe Riias

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ikea malmö pood.
Ikea malmö pood. Foto: SCANPIX

Rootsi endise peaministri Carl Bildti ja Riia linnapea Nikolai Ušakovi kohtumisel oli jutuks ka tuntud Rootsi ettevõtte Ikea poe avamine Riias.

Riia linnapea Nikolai Ušakovi sõnul Riia ja Stockholmi vaheline koostöö on tihenenud märgatavalt, teatab mixnews. Sellest annab tunnistust kasvanud investeeringute maht ja turistide arv. Ušakovi sõnul käivad praegu ettevalmistused selleks, et Ikea avaks Riias oma kaubamaja.

«Praegu me võitleme selle eest, et tuntud Skandinaavia firma avaks Riias oma kaubanduskeskuse, mis annaks oma panuse meie pealinna majanduse arengusse,» rääkis Ušakov. Bildt märkis, et Riia on Rootsi turistide üks sihtpunkte. «Juba praegu ühendab Riiat ja Stockholmi seitse lennureisi päevas. Loodame, et edasipidi on neid veelgi rohkem ja linnad hakkavad omavahel veelgi tihedamalt koostööd tegema,» ütles Bildt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles