Lugeja küsib: miks Coca-Cola esindaja meie ukse taga ei käinud?

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Coca-Cola pudelid.
Coca-Cola pudelid. Foto: Meelis Tomson/Õhtuleht

«Kirjutan Coca Cola välja reklaamitud projekti tõttu. Küsimus, kas kõiki väljavalitud majade elanikke lubati külastada või oli see valikuline? Trepikojas oli silt, mis kuulutas aktsiooni toimuvaks 7. märtsil vahemikus 10.30-20.30, kuid külastust ei toimunud,» kirjutas lugeja, kelle täisnimi ja aadress on toimetusele teada.

Vastab Coca-Cola Company Baltikumi avalike suhete juht Jaanus Pauts.

Kontrollisime lugeja välja toodud aadressi ja Coca-Cola kampaaniainimesed külastasid lubatud kuupäeval (07.03) antud aadressi. Konkreetses majas on kokku 150 korterit ning kingitused saadi üle anda umbes pooltele majaelanikele, kes oma korteri ukse avasid. Paljudel korteritel paraku puuduvad uksekellad või on need katki ja koputust ei pruugita kuulda. Soovitame inimestel lubatud kuupäeval tähelepanelikum olla, et kampaaniainimesed pääseksid võimalikult paljudesse korteritesse ning saaksid kingitused üle anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles