Kadunud kaatriostja mõistatus lahenes

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läänemaa mehe kaater Jõgevamaal, millele ta pole kaks aastat järele läinud.
Läänemaa mehe kaater Jõgevamaal, millele ta pole kaks aastat järele läinud. Foto: Erakogu

Eile kirjutas Läänlane kaatrist, mille oli 2013. aasta sügisel ostnud üks umbes 60-aastane Läänemaa mees, kes ei olnud sellele aga siiani järele läinud. Kuna müüjatel olid kaotsi läinud ostja kontaktid, otsisid nad meest meedia kaudu.

Täna kirjutas Läänlasele kaatri ostja abikaasa ja lubas müüjaga ühendust võtta. «Kaatri ostu-aegsed müüja kontaktid läksid kahjuks kaduma. Abikaasa käis ka Jõgeval tookord külastatud maja otsimas, kuid kahjuks ei leidnud. Ka ostu-müügilepingust ei olnud kahjuks kasu, sest seal peal puudus sootuks eelmise omaniku nimi ja aadress,» selgitas ta.

Kaatri müüja ootas ostjat poolteist aastat. Esmaspäeval kirjutas tema tuttav Martin Sumendu Facebookis: «2013. aasta septembris käis umbes 60-aastane Läänemaa mees Jõgeval, kes ostis mu tuttavalt kaatri ja maksis raha ära. Tehti ostu-müügileping ning ostja lubas novembris pojaga paadile järele tulla. Võttis kaasa vaid jala tookord ja nüüd siiani ei ole ta oma ostetud kaatrile järele tulnud.»

Kaatri ostnud mehest oli teada vaid niipalju, et toona töötas ta Soomes ning paadi plaanis ta viia Matsalu kanti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles