Galerii: Elron heidab uue ootesaaliga enda üle nalja

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elron avas Balti jaamas uue, senisest oluliselt suurema ja mugavama ootesaali. Uues ootesaalis näeb kujunduselementidena porgandeid, milleks on rahvasuus kutsutud ettevõtte uusi oranže ronge.

«Tänaseks on aasta algusest kestnud ehitus- ja remonttööd lõppenud – Elroni uus ootesaal Balti jaamas on valmis,» sõnas Elroni juhatuse esimees Andrus Ossip. «Mul on heameel, et ka Balti jaam tervikuna on samm sammult uuenemas.»

Andrus Ossipi sõnul on uus 175 ruutmeetri suurune ootesaal vanast pea topelt avaram ning ootesaalis on seetõttu senisest enam istumiskohti ja infotahvleid.

«Samuti pikendasime ootesaali ja kassade lahtiolekuaega, need on nüüd avatud iga päev kella 7.00st kuni 21.30ni,» sõnas Andrus Ossip. «Koostöös maja haldaja GO Grupiga pakume ootesaali kasutajatele nüüd ka korralikku tasuta traadita internetti.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles