Maxima kliendid võivad kasutamata boonusrahast ilma jääda

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maxima Aitäh-kaart.
Maxima Aitäh-kaart. Foto: PM Tarbija

Maxima Aitäh kaardile möödunud aasta jooksul kogunenud boonusraha aegub peagi - juba märtsi lõpuga.

Märtsi keskpaiga seisuga on kokku üle 350 000 Maxima Aitäh kaardi kliendi kasutanud ära oma eelnevate aastate ostude eest kogutud boonusraha; veel ligi 50 000 kliendil on kasutamata kuni 2014. aastani kogunenud Aitäh raha, mis kasutamata jätmisel aegub märtsi lõpus.


«Meie kliendid on aasta kahe esimese kuu jooksul väga aktiivselt oma senini kogutud Aitäh boonusraha kasutanud – enam kui 400 000 kliendist on seda teinud pea 90 protsenti,» lausus Maxima Eesti brändi- ja kommunikatsiooniosakonna direktor Ty Lehtmäe.

«Kutsume üles ka järelejäänud 50 000 kaardiomanikku kindlasti oma saldot kontrollima, kuna eelmistel aastatel ostude eest kogutud boonusraha aegub kuu lõpus.»

Keskmiselt on 2014. aasta lõpuni kogutud Aitäh raha kasutamata jääk Lehtmäe sõnul kuni kaks eurot kliendi kohta.


«Märtsi lõpus aegub vaid programmi algusest kuni 2014. aasta 31.detsembrini Aitäh lojaalsusprogrammiga kogutud raha,» rõhutas Lehtmäe. «Kõigilt 2015. aastal sooritatud ostudelt kogutud Aitäh raha kehtib ning on kasutatav 2016. aasta 31. märtsini.»

Kokku on Aitäh kaardi kasutajaid Eestis üle 400 000. Aitäh kaardiga kogub klient iga ostu puhul boonusrahana ühe protsendi ostusummast, mida saab kasutada Maxima kaupluses ostude eest tasumisel. Ty Lehtmäe sõnul kasutatakse Aitäh boonusraha kalendriaasta jooksul aktiivselt, eriti eriti erinevate riiklike ja ka isiklike pühade puhul.

Lisaks boonusraha kogumisele saavad Aitäh kaardiomanikud regulaarseid sooduspakkumisi, samuti on lojaalsusprogrammil mitmeid partnereid. Kaardiomanikud kasutavad aktiivselt soodustusi nii autokütuse, ravimite, ehituskaupade kui ka reisipakettide ostul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles