Eesti lotomängija võitis Eurojackpotiga ligi 350 000 eurot

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurod.
Eurod. Foto: SCANPIX

Eesti lotomängija võitis eilsel Eurojackpoti loosimisel 5+1 võidutasandiga 346 533 eurot ja 60 senti, võidupilet on ostetud Valgast, Kukemarketi kauplusest.

See on sel aastal juba teine Eestisse tulnud Eurojackpoti 5+1 taseme võit – eelmine, 320 778 euro ja 10 senti suurune võidusumma võideti 16. jaanuari loosimisel Tartust, Meltsiveski R-kioskist ostetud lotopiletiga, teatas Eesti Loto.

Eesti Loto annab teada, et täna algas Eurojackpoti lisaloosi kampaania, kus loositakse peavõiduna välja luksuslik tulevikuauto Tesla Model S. Lisaks loositakse välja ka viis 5000 euro suurust rahalist võitu.

Kampaanias osalevad kõik 14.märtsist kuni 8.maini ostetud Eurojackpoti piletid just nii mitme võiduvõimalusega, kui palju on piletil mängukombinatsioone.

Lisaloosi võidu kättesaamiseks peavad lotomängijad oma piletid või võidumaksetähikud kindlasti alles hoidma ning neid peale loosimist ise Eesti Loto kodulehel või müügipunktides väljas oleva info põhjal kontrollima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles