Baltikumi esimene Apple Shop avab uksed Tallinnas

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Apple'i logo.
Apple'i logo. Foto: YUYA SHINO/REUTERS

Euronics Baltic OÜ avab eeloleval reedel Rocca al Mare keskuses oma esimese vaid Apple’i tooteid müüva poe, mis on Apple'i ametlik jaekaubanduse bränd.

Apple'i tooteid on Eestis seni müünud volitatud edasimüüjad, kes kasutavad selleks omaloodud brändi (näiteks Valge Klaar).

«Apple Shopi avamise taga on meie soov tuua kohalikule turule täiesti uuel tasemel jaekauplus, kus kliendid saavad sõbralikus keskkonnas proovida ja soetada kõiki Apple’i tooteid,» põhjendas Euronics Baltic OÜ tegevjuht Martin Pedai, miks Euronics uue kaubamärgiga turule tuleb.

Tegemist pole küll ametliku Apple’i esinduskauplusega, kuid Apple Shop on Apple’i ametlik jaekaubanduse kontseptsioon – Rocca al Mare keskuses avatav saab olema esimene Eestis ja kogu Baltikumis.

Apple Shopi tootevalikusse kuuluvad kõik Apple’i tooted nagu näiteks Mac laua- ja sülearvutid, iPhone’id ja iPadid ning lai valik lisavarustust.

Pedai sõnul keskendub Euronics tänavu eelkõige Rocca al Mare Apple Shopile ning uute poodide avamise plaane praegu ei hauta. «Seal saab olema väga lai tootevalik ning Apple’i poolt koolitatud spetsialistid, kes lahkesti nõustavad nii era- kui ka ärikliente,» lubab Pedai.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles