Lufthansa pilootide streik mõjutab ka Eesti reisijate plaane

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lufthansa lennuk.
Lufthansa lennuk. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Lufthansa pilootide streik mõjutab kolmapäeval, 18. märtsil ka Tallinn-Frankfurt lennuliiklust, teatab Tallinna lennujaam oma Facebooki lehel.

Lufthansa pilootide streik algab 18. märtsi südaööl ning vältab praeguse informatsiooni kohaselt 19. märtsi südaööni. Streigi tõttu on tühistatud ka Lufthansa Tallinn-Frankfurt lennud.

Tühistatud on kolmapäevased lennud kell 05:35 ja 18:15 Tallinnast Frankfurti ning kell 13:10 ja 20:55 Frankfurdist Tallinna.

Reisijatel, kelle lend on tühistatud soovitab Tallinna lennujaam vaadata täpsemat teavet uute lennupiletite broneerimise kohta siit või võtta ühendust Lufthansa piletikassaga numbril 686 8800.

Reisijad saavad jälgida oma lennu staatust siit.

Täieliku ülevaate tühistatud lendudest leiab siit.

Lufthansa pilootide streik mõjutab lühi- ja keskmise pikkusega lende. Ent Lufthansa tütarettevõtteid Germanwingsi, Eurowingsi, Swissi, Brussels Airlinesi, Air Dolomiti ja Austrian Airlinesi see ei puuduta.

Streigi kuulutas välja Lufthansa pilootide ametiühing Vereinigung Cockpit ning põhjuseks on endiselt pilootide eelpension. Möödunud aastal korraldas ametiühing kümme streiki, mis läks Lufthansale maksma üle 200 miljoni euro ja mille tõttu jäi ära tuhandeid lende.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles