Üle 270 000 euro võitnud lotomängija ei suuda töölkäimist jätta

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eelmise nädala kolmapäeval telesaates Suur Lotokolmapäev välja loositud Bingo Loto jackpoti 270 233,20 eurot võitis Rakveres elav naine, kes ostis pileti Turu kaubamajast ning ei kavatse võidu puhul tööst loobuda.

Oma võitu käis ta vormistamas koos poja perega. Naine töötab teenindussektoris ja plaanib ka pärast lotovõidu saamist töölkäimist jätkata, «sest muidu hakkaks ju igav».

Oma võidust sai naine teada loosimissaadet vaadates. Kohe helistas ta ka pojale, et suurt õnne jagada. Poeg omakorda kontrollis internetist üle võidupileti ostukoha, et ikka võidus kindel olla.

Naine on pigem harv lotomängija, kuid kui pileti ostab, siis ikka Bingo Loto, sest see on tema sõnul kõige lihtsam ja põnevam mäng. Naise senine suurim võit on olnud 1300 krooni.

Võidusumma eest plaanib võitja teha korda kodumaja ning toetada poja peret.

Teine eelmisel nädalal võidetud suurvõit – Eurojackpoti 5+1 võidutasandi võit summas 346 533,60 eurot on samuti vormistatud. Selle võitis Lõuna-Eestis elav noor mees. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles