Vaata ERR.ee videot!

Tatrakasvataja: eestimaine toodang on parem

Berit-Helena Lamp
Berit-Helena Lamp
:

Eestis kasvatatud tatar on välismaisest toodangust parem, sest sellele pole tehtud eelnevat kuumtöötlust, rääkis Raplamaa Tõrvaaugu talu peremees Janek Kuusik.

Tatrakasvataja rääkis saates «Ringvaade», et Eesti tatar erineb välismaisest toodangust peamiselt selle töötlemise poolest. «See, mis välismaalt tuleb, on kuumtöödeldud tatar, sellepärast ongi nii pruun,» selgitas Kuusik, vahendas ERR Uudised.

Kuusiku talus on praegu tatra all 15 hektarit ning ühelt hektarilt loodetakse saada 2-5 tonni.

Kuusiku sõnul on alanud tatrapaanika tõttu on sagenenud telefonikõned, milles tuntakse Tõrvaaugu tatrasaagi vastu suurt huvi.
 

Kirjuta toimetajalePrindi
Artikli märksõnadtatartatrapaanika
Samal teemal
Sisuturundus
Saada meile vihje!
Nägid midagi huvitavat? Saada meile kiri, video või pilt siit!
turusaadused
Pakendivaba elu
muutused tööturul
Viimased uudised
Üleskutse
Lugeja küsibKõik
TervisKõik
ReisKõik
VideoKõik
Tasub teada
48h populaarsemad teemad
Top kommentaarid
Top lood
UudisedKõik
Katsed ja testidKõik
Lugemissoovitus
Aed ja koduKõik
Gallup

Küsitluses on osalenud  inimest
MajandusKõik
Valuutakursid
USD
0,897 EUR
GBP
1,313 EUR
SEK
0,108 EUR
RUB
0,014 EUR
=
Kursid seisuga: 31.05.2016
MaaeluKõik
PostimeesKõik
NaineKõik
JuhtimineKõik
TallinnKõik
Liitu Postimehe uudiskirjaga ja ole kursis päeva olulisimate uudistega!
Vali omale meelepärased teemad:
Aitäh, et liitusid
Postimehe uudiskirjaga!
Juba homme jõuab esimene uudiskiri sinuni.
TAGASI POSTIMEHE LEHELE