Tuntud kaalukaotajate programm sipleb majandusraskustes

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ülekaaluline inimene.
Ülekaaluline inimene. Foto: Reuters / Scanpix

Ameerika kaalukaotusprogramm Weight Watchers (Eestis 2008. aastal Kaalujälgijate nime all tegevuse lõpetanud – toim.) on möödunud aasta viimase kvartaliga kaotanud 15 protsenti oma kõigist liikmetest.

Selle teate peale kukkusid ettevõtte aktsiad rohkem kui 30 protsendi võrra, vahendab Business Insider.

Teisipäevases märgukirjas alandas Credit Suisse ettevõtte aktsiaportfelli staatust «neutraalselt» «kehva» peale ning selgitas, miks Kaalujälgijate äri on surve all. Nimelt pole see tasuta.

Credit Suisse teates öeldi, et tasuta fitnessrakenduste ning kõiksugu tehnoloogiliste kaalujälgimise seadmete levikuga või ka nende kombineerimisega on inimesed kaalujälgimisest aina enam teadlikud, huvitatud ning vaba turu tõttu on neil ka rohkem valikuid – üks neist on seda teha omal käel ja täiesti tasuta.

Selle asemel, et maksta Kaalujälgijatele igakuiselt 19,95 dollarit (18,25 eurot), mis on ka nende programmi kõige odavam pakett.

Kantavate fitness-seadmete turg õitseb ning sellele ennustatakse järgmise viie aasta jooksul kuni 35-protsendilist tõusu. Sellele tugevale tõusule järgneb tõenäoliselt nutikellade edu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles