Hea uudis kõigile Estonian Airi reisijatele

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonian Air.
Estonian Air. Foto: Toomas Huik / Postimees

Juba viimased paar nädalat on Estonian Air pakkunud kõigile oma reisijatele lisaks tasuta veele ning kommidele ka kohvi ja teed.

Estonian Airi lennukite pardal pakutakse kõigile reisijatele nüüdsest tasuta ka orgaanilist Löfbergsi kohvi ning Dilmah teed, vahendab lennufirma.

Tegemist on lennuettevõtte pardakontseptsiooni arendamise kava uuendusega, mille raames hakkas Estonian Air pakkuma reisijatele tasuta Aura vett ja Pergalė komme.

Estonian Air on suurima turuosaga lennufirma Tallinna lennujaamas. Lennufirma regulaarlendude liinivõrku kuuluvad järgmised sihtkohad: Stockholm (Arlanda ja Bromma), Kopenhaagen, Amsterdam, Brüssel, Oslo, Moskva, Peterburi, Kiiev, Vilnius ja Trondheim.

Oktoobrini 2015 toimuvad hooajalised lennud ka Münchenisse. Märtsist oktoobrini on Estonian Airi sihtkohtade nimistus ka Pariis ja Berliin, aprillist oktoobrini Nice, Split ja Viin ning aprillist novembrini Milano.

Lisaks otselendudele pakub Estonian Air koostöös partnerlennufirmadega jätkulende enam kui 280 sihtkohta üle maailma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles