Uute elanikega hoidub kassikohvik varem tehtud vigadest

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kassikohviku Nurr elanik.
Kassikohviku Nurr elanik. Foto: Martin Ilustrumm

Tallinna kesklinnas tegutsev kassikohvik, mis avas uksed möödunud aasta oktoobris, pikendab aprillist alates lahtioleku aegu.

Kohvik on koduks kuuele kassile, keda külastajad saavad vaadata, silitada ja pildistada.

Kõik kohvikukiisud on endised tänavakassid, kellest kaks jõudsid Haapsalu loomade varjupaika päris pisikestena.

Kohviku teatel on kasside varjupaigad ja turvakodud viimse kohani täis kodu ootavaid kasse ja paljud uut kodu ei leiagi. Kassikohvik on neile kassidele koduks.

Kohvik teatab, et uued kassid on harjunud koosolemisega juba Haapsalus, hoolitsedes teineteise eest ja omades head läbisaamist. Ka kinnitab kohvik, et kassid on kohvikus tänaseks kenasti kodunenud ja naudivad külaliste tähelepanu.

Kohviku edastusel söövad kassid kohapeal valmistatud toortoitu, mis on lähim kassi kui kiskja loomulikule toidule – endapüütud hiirele või linnule.

Sama toitu saab külastaja ka oma kodukassile kaasa osta.

Kassidel on olemas kohvikusaaliga käigu kaudu ühendatud eraldi ruum, kus inimestest segamatult puhata ja kus kohviku kinnitusel on kõik vajalik mugavaks äraolemiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles