Pariisi Disneyland ootab tööintervjuule vähemalt 105 eestlast

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prantsusmaal asuv Disneyland.
Prantsusmaal asuv Disneyland. Foto: AFP/SCANPIX

Disneylandi lõbustuspark Pariisis pakub hooajatööd klienditeeninduse, restorani- ja baaritöö ning puhastusteeninduse valdkonnas.

Töötukassa EURES teenusejuhi Marta Traksi sõnul oodatakse kandideerima vähemalt 18aastaseid noori, kes valdavad heal tasemel inglise ja prantsuse keelt. Kasuks tuleb ka kolmanda võõrkeele oskus, samuti sõbralikkus, abivalmidus ja kliendikesksus.

Bürokraatia mõistes peab kandideerija olema Euroopa Liidu kodanik või tööloa omanik. Disneyland pakub omalt poolt majutust ning katab osaliselt sõidukulud Prantsusmaale lennul.

«Eelmise aasta samalaadse värbamiskampaania tulemusel leidis Pariisi Disneylandis töö 47 Eesti noort. Sel aastal soovivad nad leida siit vähemalt 105 kandidaati, kellega tööintervjuud teha,» rääkis Traks.

Kandideerimiseks tuleb registreeruda (sisestada oma CV) Pariisi Disneyland veebilehel. Kandideerida saab veel selle nädala lõpuni.

Tööintervjuud toimuvad 31. märtsil Tallinnas: I grupp algusega kell 9.30, II grupp algusega 14.00, Swissôtel, Tornimäe 3, Tallinn.

Lisaks on võimalik osaleda Disney värbamiskampaanias, kus otsitakse erinevate Disney tegelaskujude kehastajaid. Oma võimed saab proovile panna 2. aprillil algusega kell 10.00 toimuval esitlusel Meriton Grand Conference & Spa Hotellis, Peterson II ruumis, Toompuiestee 27, Tallinn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles