Vaata, milline on Eesti suurim tolmuimeja Hirmus Imur

Hanneli Rudi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti suurim tolmuimeja Hirmus Imur.
Eesti suurim tolmuimeja Hirmus Imur. Foto: Ragn-Sells

Ragn-Sells soetas Eestis ainulaadse kuivimurauto, mis on oma olemuselt suur tööstuslik tolmuimeja.

«Kuivimur sobib eriti hästi pööningute, keldrite ja muude raskesti ligipääsetavate objektide puhastamiseks. Paikades, kus inimeste edasi-tagasi liikumine on raskendatud, on imurauto parimaks lahenduseks,» rääkis Ragn-Sellsi  turundusjuht Rainer Pesti. Ta lisas, et  juhul, kui autot ei saa maja kõrvale parkida, on võimalik selle külge ühendada kuni 100 meetri pikkune voolik ja töö saab ikkagi tehtud.

«Hea näide masina töövõimest on Inglise kolledži neljanda korruse pööning, kus oli kohati poole meetri paksune liiva-, šlaki- ja ehitusprahikiht ning kuhu ligipääsemiseks pidi vedama 70 meetrit voolikut. Alternatiiv oleks olnud palgata terve brigaad mehi, kes selle labidatega kokku kühveldavad ja välja viivad. Lisaks suurele hulgale töömeestele, oleks kogu koolimaja ja selle ümbrus mattunud tolmu alla. VACUUMERiga tegid töö ära kaks meest ja samal ajal olid lapsed koolis,» tõi Pesti näiteks.

 Auto on saanud endale lõbusa hüüdnime Himus Imur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles