Räpina aianduskooli taimed sirguvad üle Eesti

Triin Ärm
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räpina aianduskooli aianduse eriala õpilased Liisi Kont (paremal) ja Kärt Vikat kastavad taimi.
Räpina aianduskooli aianduse eriala õpilased Liisi Kont (paremal) ja Kärt Vikat kastavad taimi. Foto: Karl Matteus Nemliher

Teist aastat korraldab Räpina aianduskool lasteaedadele ja koolidele suunatud projekti, mis keskendub tänavu suhkrulehe ja sidrunmelissi kasvatamisele.

«Panime pead kokku ja otsustasime, et sel aastal saadame koolidesse ja lasteaedadesse maitsetaimed, et lapsed saaksid ise istutada, paljundada ja taimi sõpradega jagada,» rääkis projekti juht Külli Nõmmistu, kelle sõnul on kõige aktiivsemad taimeprojektis osalejad lasteaiarühmad.

Projektis osalejatele loovad õppevideoid ka aianduskooli õpilased. Mõnikord ei tule aga videot filmides kõik kohe esimese korraga välja. «Või tuleb keegi kasvuhoonesse ja hõikab, saadame siis kellegi patrullima, et ta hoiaks vaikust ja korda,» ütles aianduse eriala õpilane Liisi Kont.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles